hu en
2013. Március 06. 20:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
José Gomes: "A játékosok megmutatták, képesek szenvedni is a sikerért"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

José Gomes: Nem vagyok elégedett a mai teljesítményünkkel, mert nem tudtuk irányítani a mérkőzést, többet kellett volna birtokolnunk a labdát. A Debrecen egy nagyon jó csapat, ezt ma is bizonyították, nem hagyták, hogy a saját játékunkat játsszuk, amiért gratuláció illeti őket. Az előfordulhat, hogy egy meccsen nem szerez a csapat gólt, de a mérkőzést akkor is kontrollálnia kell. Ugyanakkor a játékosaink ma is tanúbizonyságot tettek olyan kvalitásokról, melyek fontosak a futballpályán, és azt is megmutatták, hogy képesek szenvedni a sikerért. A találkozó a végletekig kiegyenlített küzdelmet hozott annak ellenére, hogy nekünk több komoly helyzetünk volt mint a Debrecennek, ebben tehát sikerült felülmúlnunk ellenfelünket.

Kondás Elemér: Egy nagyon jó iramú, kitűnő mérkőzés volt a mai, mindössze a gól hiányzott. Mindkét oldalon voltak helyzetek, csak betalálni nem sikerült. Gratulálok a Videotonnak a továbbjutáshoz.

CÍMKÉK
edzői értékelés Kondás Elemér José Gomes 2012-2013 Ligakupa Debreceni VSC-TEVA - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek