hu en
2013. Március 06. 20:37  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
A csapat továbbjutással ünnepelte Gyurcsó 22. születésnapját

Fiatal válogatott támadónk honlapunknak elárulta, hogy nem ez az első tétmérkőzése, amit a születésnapján játszott. Két évvel ezelőtt góllal ünnepelte szülinapját, most mégis boldogabb a meccs után. 

"A két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk a Ligakupában a legjobb négy közé. Sajnos ma az első félidőben nem tudtuk maradéktalanul megvalósítani, amit a Mester kért tőlünk. A második félidőben feljavult a játékunk, akkor sikerült kontrollálnunk a meccset. Úgy érzem, annak ellenére, hogy gólt nem sikerült szereznünk, sok lehetőséget alakítottunk ki, főleg a távoli átlövéseink voltak veszélyesek. Ezt egyébként külön kérte is tőlünk José Gomes, hogy bátran próbálkozzunk távolról is. Nekem is volt egy veszélyes lövésem, ha kicsit jobban csapódik lefelé a labda, akkor akár gólt is szerezhettem volna. Összességében azonban örülök a továbbjutásnak. Két évvel ezelőtt szintén a szülinapomon játszottunk tétmérkőzést - Vidi II - Ajka 1-2 - akkor sikerült ugyan gólt szereznem, viszont vesztesen hagytuk el a pályát. Most a gól elmaradt, de a továbbjutás sokkal fontosabb, mint az, hogy góllal ünnepeljem a születésnapomat." - nyilatkozta honlapunknak Gyurcsó Ádám, aki ma ünnepli 22. szülinapját.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek