hu en
2013. Február 28. 15:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
Gajdos: "Nagyon élveztem a játékot a Vidi ellen"

A Puskás Akadémia FC fiatal támadója gólt lőtt és egy büntetőt is kiharcolt a tegnap esti felkészülési mérkőzésen.

"Úgy gondolom, nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a Vidi ellen. Annak ellenére, hogy ez csak egy barátságos meccs volt, sokkal nagyobb volt az iram, mint amihez az NB II-ben hozzászoktunk. Többek közt ezért is nagy öröm számunkra, hogy az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Vidinek, de aztán a második félidőben azért kijött a két csapat közti különbség. Szerencsére a gyorsan bekapott gól után egyáltalán nem zuhantunk össze, sőt gyakorlatilag a középkezdés után szinte azonnal egyenlítettünk. Az önbizalmamnak mindenképp jót tett, hogy egy NB I-es élcsapat kapujába sikerült betalálnom, és mellette még egy 11-est is kiharcoltam." (Gajdos gólja az alábbi videón 1:05-nél, a kiharcolt 11-es pedig 1:58-nál látható.)
"Természetesen volt bennem bizonyítási vágy, azzal azonban próbáltam nem foglalkozni, hogy ki az ellenfél, és hol játszunk. Az elsődleges célom jelenleg az, hogy az NB II-es csapatban alapember legyek, a következő, kicsit távolabbi tervem pedig az, hogy bekerüljek a Vidibe. De ez még odébb van, addig még nagyon sokat kell dolgoznom, és ezzel tisztában is vagyok." - nyilatkozta honlapunknak Gajdos Zsolt.

CÍMKÉK
Gajdos Zsolt 2012-2013 Barátságos Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek