hu en
2013. Február 09. 18:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
"Nagyon örülök, hogy megszereztem első góljaimat tétmérkőzésen"

Uros Nikolics elárulta, hogy a Zalaegerszeg elleni kupasiker alkalmával sokkal többször kellett a támadásokba bekapcsolódnia, mint korábban.

"Nagyon örülök, hogy megszereztem első góljaimat tétmérkőzésen a Vidiben. Az ötödik percben szenzációs labdát kaptam Mitrovicstól, nekem már nem volt nehéz dolgom a befejezésnél. A második találatomhoz egy kis szerencse is kellett, hiszen Gyurcsó lövését követően a hazai kapus pont elém ütötte a labdát, amit sikerült kapásból a kapuba lőnöm. Boldog vagyok, de a legfontosabb az, hogy megnyertük a mérkőzést, méghozzá nagyon magabiztosan, annak ellenére, hogy több mint egy félidőt emberhátrányban játszottunk. José Gomes azt kérte tőlem, hogy bátran kapcsolódjak be a támadásokba. Korábban főleg védekező feladatokat kellett ellátnom a középpályán, most azonban legalább ennyire fontos, hogy aktívan részt vegyek a támadójátékban is. Remélem tavasszal bajnokin ugyancsak sikerül gólt lőnöm. Persze a legfontosabb az, hogy a csapat eredményesen szerepeljen, erre pedig úgy érzem, minden esélyünk megvan" - nyilatkozta honlapunknak a két gólt szerző Uros Nikolics.

CÍMKÉK
Uros Nikolics 2012-2013 Magyar Kupa Zalaegerszegi TE FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek