hu en
2013. Február 05. 19:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZEZONBÉRLET
Utolsó lehetőség őszi bérleteseinknek!

A Vidishopban péntek délutánig, a Premier jegyirodában szombat délig vásárolhatják meg szokott helyükre szóló bérletüket!

Az elmúlt szombaton megkezdte tavaszi menetelését csapatunk, nem is akármilyen eredménnyel, hiszen magabiztosan, 4-0-ra vertük hazai pályán a Zalaegerszeget a Magyar Kupa (MK) nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az MK mellett még a bajnokságban és a Ligakupában is esélyünk van a végső győzelemre, de ehhez minden Vidi-szurkoló támogatására szükségünk lesz a Sóstói Stadionban. Éppen ezért rendkívül kedvező bérletárakat kínálunk a 2012-2013-as szezon második felére, hiszen a MOL-tribünre akár alig több mint 5000 forintért hozzájuthatnak egy bérlethez, a diákoknak pedig mindössze 1500 forintjukba kerül, hogy tavasszal a csapat összes hazai mérkőzését élőben láthassák.

A bérletvásárlás első időszaka ezen a héten lezárul, ezért kérjük kedves szurkolóinkat, hogy amennyiben őszi bérlettel rendelkeznek és szeretnék tavasszal is a megszokott helyükről támogatni csapatunkat, ezen a héten vegyék meg belépőiket, mert február 11-től felszabadítjuk a foglalásokat, tehát mindenkinek lehetősége lesz bérletet váltania az el nem kelt helyekre. Hétköznapokon (február 8-ig) 9.30-17.00 között a Piac téri VidiShopban, 9.00-18.00 között pedig a Premier Jegyirodában lesz erre lehetőségük, utóbbi helyszín szombaton (február 9.) 9.00-12.00 között is nyitva tart.

Őszi bérletes szurkolóink több mint fele egyébként már újraváltotta belépőjét!

CÍMKÉK
szurkolók
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek