hu en
2013. Február 05. 14:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
STATISZTIKA
Továbbra is a legjobb 100 közelében a Vidi a klubvilágranglistán

Az első 400 közé rajtunk kívül egy magyar együttes, a Debrecen fért még be, ők a 227. helyen állnak.

Decemberi helyezésünkön egyet javítva, csapatunk a 109. az IFFHS hétfőn nyilvánosságra hozott legfrissebb klubvilágranglistáján. A 400 együttes között a Debrecen szerepel még Magyarországról, ők a 227. helyen állnak. Klubunk olyan együtteseket is megelőz mint az olasz AS Roma, a szerb Partizan Belgrád vagy a spanyol Sevilla, de előkelőbb helyen állunk két olyan csapatnál is, akikkel a spanyolországi edzőtáborban találkoztunk, a 3-1-re legyőzött román Rapid Bukarestnél, és a Dinamo Moszkvánál, akik ellen 0-0-ás döntetlent értünk el.

Klubunk novemberben érte el eddigi legjobb helyezését a labdarúgás statisztikáival foglalkozó szervezet listáján, akkor a 95. pozíció volt a miénk.

Az Európa Liga csoportunkból végül továbbjutott két együttes közül a Basel a 18., míg a Genk a 41. helyen áll. A mezőnyt továbbra is az FC Barcelona vezeti, nyomában az Európa Liga-győztes Atletico Madriddal és a Bajnokok Ligája tavalyi győztesével, a Chelsea-vel. A második és harmadik helyezett klubok egyébként helyet cseréltek a decemberi állapotokhoz képest.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek