hu en
2013. Február 05. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FELNŐTT
Kassai Viktor vezeti a Magyar Kupa visszavágónkat

A világ egyik legjobb játékvezetője ebben a szezonban eddig két bajnoki meccsünket dirigálta és mindkétszer nyertünk.

A tatabányai születésű Kassai 1990-ben tett játékvezetői vizsgát, a hazai élvonalban 1999 óta, a nemzetközi porondon 2003 óta vezet mérkőzéseket. Pályafutásának csúcsa a 2011-es Barcelona - Manchester United BL-döntő volt, de ő vezette például az Argentína – Nigéria olimpiai döntőt 2008-ban Pekingben, valamint a Spanyolország – Németország vb-elődöntőt, a 2010-es dél-afrikai tornán. A tavalyi Eb-n azonban nem tudta megismételni korábbi sikereit, a legnagyobb játékvezetői tévedés az ő - és segítője, Vad II István vonalbíró - nevéhez fűződött, az Ukrajna - Anglia (0-1) meccsen nem adott meg a hazaiaknak egy teljesen szabályos gólt.

Kassai a 2011-2012-es szezonban az FTC elleni idegenbeli bajnokinkat vezette, a mostani bajnokságban pedig Siófokon, egy 3-1-es győzelem alkalmával fújta a sípot nekünk, valamint a hazai DVSC elleni meccsünkön működött közre, melyet szintén 3-1-re nyertünk meg. A játékvezető segítői ezúttal is Ring György és Erős Gábor lesznek. Érdekesség, hogy az első meccsen nem volt tartalék játékvezető, a visszavágón azonban lesz negyedik számú asszisztens is, méghozzá Kispál Róbert.

CÍMKÉK
bíró Kassai Viktor 2012-2013 Magyar Kupa Zalaegerszegi TE FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek