hu en
2013. Január 10. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐTÁBOR
Közel 20 órás utazást követően érkezett meg a Vidi Spanyolországba

Az Air France miatt először lekéste a csapat a párizsi csatlakozást, majd amikor késő este leszállt a gép Málagán, újabb kellemetlen meglepetés következett.

Az edzőtáborba utazó csapatunk szerdán késő éjszaka érkezett meg a dél-spanyolországi Málaga repterére, azok után, hogy több órára Párizsban ragadt az egész keret és a teljes stáb is. Amikor már mindenki elkönyvelte, hogy ennél több balszerencse nem érheti a játékosokat, akkor kiderült, hogy a Budapesten a repülőgépre feladott csomagok nagy része Párizsban elkeveredett, így azok nem érkeztek meg a játékosokkal együtt Dél-Spanyolországba. Az Air France-nak tehát nem csak a Vidit nem sikerült időben eljuttatnia Málagára, de a feladott poggyászokat sem. Összesen 14 ember személyes holmija vesztegel ezekben a percekben is Párizsban. Ha minden jól megy, akkor csütörtök délután érkezik meg az edzőtáborba a több mint tucatnyi elkallódott bőrönd. Oda, ahova végül közel 20 órás út vezetett, így nem csoda, hogy a késői vacsora gyors elfogyasztása után azonnal nyugovóra tértek a teljesen kimerült labdarúgók.

     
   
  Szerda késő éjjel érkezett meg a csapat Málagára, de ahogy a képen is jól látszik, a játékosok felének a bőröndjei nem jutottak el Spanyolországba.  
     

Párizsban a közel 7 órás kényszerpihenőt a legtöbben a repülőtéren töltötték, de voltak olyan kalandra éhes játékosok is, akik taxiba pattantak, és az előre be nem tervezett szabadidőt gyors városnézéssel töltötték.

Csütörtökön azonban már a munkáé lesz a főszerep, Joan Carrillo Milan délelőtt és délután is edzést vezényel a csapat számára.

     
  A spanyolországi edzőtáborba az alábbi labdarúgók utaztak el:

Bozsovics, Tujvel, Somodi, Szolnoki, Kaká, Brachi, Vinícius, Szekeres, Hector, Stopira, Caneira, Gyurcsó, Haraszti, Kovács, Tóth, Mitrovics, Oliveira, Uros Nikolics, Paraiba, Torghelle, Nikolics. A Puskás Akadémia NB II-es csapatából három játékos kap bizonyítási lehetőséget Spanyolországban: Kleinheisler, Fabio és Luque, de szintén a csapattal utazott az U19-es együttesben szereplő Zsótér Donát, aki ősszel több Ligakupa-mérkőzésen is pályára lépett.
 
     

CÍMKÉK
edzőtábor felkészülés edzőtáborba indulás Spanyolországi edzőtábor
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek