hu en
2013. Január 07. 12:58  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Orvosi vizsgálattal kezdődött a 2013-as esztendő

Az első csapat keretéhez tartozó játékosok egy része hétfő délelőtt átesett a szokásos orvosi vizsgálaton.

Hétfő délelőtt hivatalosan is elkezdődött a 2012-13-as szezon tavaszi felkészülése, méghozzá az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal.
Dr. Gyarmati Erik, csapatunk orvosa honlapunknak elárulta, hogy a játékosok laborvizsgálaton, EKG-n, ortopédiai vizsgálaton és arteriográfia-szűrésen is részt vettek. Valamennyi játékos jó állapotban tért vissza a téli szünetről, szemmel láthatóan mindenki becsületesen elvégezte azt a házi feladatot, amit a szakmai stáb írt elő a labdarúgók számára. Érdekesség, hogy a délelőtti orvosi vizsgálaton részt vett dr. Páll Zoltán specialista, aki sportorvosi szűrést végzett el, valamint Silye Gabriella sport-táplálkozási tanácsadó is, aki táplálkozással kapcsolatos kérdőívet töltetett ki a labdarúgókkal, és az eredmények alapján mindenki számára speciális menüt állít össze a következő időszakra.

CÍMKÉK
felkészülés orvosi vizsgálat
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek