hu en
2012. December 21. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FILIPE OLIVEIRA:
"Belekóstoltunk az igazi európai labdarúgásba"

Portugál középpályásunk szerint hatalmas utat tett meg a csapat fél év alatt a nemzetközi porondon.

"Úgy gondolom, egy nagyon különleges őszi szezonon vagyunk túl. Különleges volt ez nekünk játékosoknak és a szurkolóknak is. Új tapasztalatokkal gazdagodtunk, belekóstolhattunk az igazi európai labdarúgásba, és véleményem szerint nem okoztunk csalódást, sőt! Nagyon nagy utat jártunk be, hiszen nyáron, amikor az első selejtező meccsünkre készültünk, még senki nem vett minket komolyan. Fokozatosan sikerült meccsről meccsre egyre jobb teljesítményt nyújtanunk, végül pedig elértük azt, hogy ellenfeleink már nem néztek le bennünket, hanem komoly vetélytársként tekintettek ránk. Örülök annak, hogy sikerült fontos pillanatokban gólokkal segítenem a csapatot, de egy gól megszerzése sosem csak egy játékos érdeme, hanem az egész csapaté. Korábban még sosem játszottam külföldi csapat játékosaként portugál együttes ellen, de így utólag visszagondolva, nem mondanám azt, hogy ez olyan hatalmas, furcsa dolog lett volna számomra. Persze különleges érzés volt magyar csapat játékosaként a Sporting ellen futballozni, de túl nagy jelentőséget azért nem tulajdonítanék neki."

"Év elején nagyon csodálatos dolog történt velem, hiszen megszületett a kislányom, Carolina. Óriási erőt adott számomra, hogy gyakorlatilag egy hónappal azután, hogy megszületett, már jöttek is utánam Magyarországra, így végig együtt lehettem a családommal. Sőt, azokon a mérkőzéseken, melyeken a párom és Carolina is kint voltak, a kislányom gyorsan összebarátkozott Nikolics kislányával." - mesélte mosolyogva honlapunknak Filipe Oliveira.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek