hu en
2012. December 07. 23:38  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
PAULO SOUSA:
"Ismét méltó ellenfelei voltunk egy papíron erősebb csapatnak"

Vezetőedzőnk, Paulo Sousa és a hazaiak mestere, Franky Vercauteren a meccs után értékelték a látottakat.

Paulo Sousa: Nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, de az első félidőben több góllal is vezethettünk volna. A Sporting vezető gólja után azonnal egyenlíteni tudtunk, teljesen megérdemelten. Ezt követően kicsit átengedtük a területeket az ellenfélnek, így többször is rögzített helyzetből próbálkozhattak. 1-1-es állásnál az egyik Sporting-játékosnak járt volna  a második sárga lap, ha megkapta volna, akár teljesen másképp is alakulhatott volna a meccs. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, taktikailag ismét rendkívül éretten játszottak és megint méltó ellenfelei voltak egy papíron sokkal erősebb csapatnak.

 

Franky Vercauteren: Számunkra a Benfica elleni mérkőzés most a legfontosabb, de természetesen nagyon örülök, hogy sikerült győznünk a mai összecsapáson.

 

 

 

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek