hu en
2012. November 30. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
MLADEN BOZSOVICS:
"Életem legboldogabb pillanata volt, amikor először magamhoz öleltem a kisfiamat"

Kapusunk, Mladen Bozsovics kisfia vasárnap született meg.

"November 25-én vasárnap reggel született meg a kisfiam, Vladimir. Azon a napon játszottunk Pápán, de a mérkőzés után azonnal hazautaztam a családomhoz Montenegróba, és csütörtökön tértem vissza a csapathoz. Életem legboldogabb pillanata volt, amikor először magamhoz ölelhettem a kisfiamat. Nagyon örülök, hogy apa lettem, el sem tudom mondani, milyen boldog vagyok. A csapatban több csapattársamnak is az elmúlt időszakban született gyermeke, gondoljunk csak Nikolicsra, Oliveirára vagy Brachira. Ők többször mesélték az öltözőben, hogy milyen fantasztikus érzés apának lenni, de amíg személyesen meg nem tapasztaltam mindezt, addig nem igazán tudtam átérezni. De most, hogy megszületett Vladimir, és már magamhoz is öleltem őt, már értem, miről beszéltek Brachiék. Én vagyok a világ legboldogabb embere" - mesélte büszkén honlapunknak Bozsovics.

Bozsovics elküldte nekünk azt a fényképet is, amelyen először ölelte magához kisfiát! Az exkluzív fotót Facebook-oldalunkon tekintheti meg!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek