hu en
2012. November 26. 18:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SPORTING - VIDI
Szurkolja ki a továbbjutást Lisszabonban!

Az utolsó Európa Liga-meccsre egységesen 5000 forintba kerülő belépők kizárólag a VidiShopban kaphatók december 4-én 16 óráig.

December 6-án, este 21 óra 5 perckor utolsó mérkőzését játssza csapatunk az Európa Liga G csoportjában. A Sporting Lisszabon elleni összecsapás (és a csoport másik mérkőzése) dönt arról, hogy a Genk mellett csapatunk vagy a Basel jut tovább. Óriási jelentőségű tehát a 2012-es év zárómeccse, ugyanis amennyiben nyerünk az Oroszlánok otthonában, a Genk pedig hazai pályán legyőzi a Baselt, mi léphetünk a legjobb 32 közé.

A mérkőzésre november 26. hétfőtől december 4-én (kedd) 16 óráig kaphatók a jegyek, kizárólag a VidiShopban (Piac tér 4.), munkanapokon 10-17 óra között. Az 5000 forintba kerülő belépők a Jose Alvalade Stadion A09-es szektorába szólnak.

A korábbi EL-mérkőzésekhez hasonlóan, csapatunknak megint nagy szüksége lesz a szurkolók támogatására. Vásárolja meg jegyét és segítse a helyszínen a Vidit, legyen részese egy újabb világraszóló sikernek!
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek