hu en
2012. November 23. 10:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KOVÁCS ISTVÁN:
"A sorozat egyik legjobb mérkőzését játszottuk"

Középpályásunk szerint megmutattuk, hogy hátrányban is tudunk jól játszani és ígéri, amíg matematikai esélyünk van, harcolunk a továbbjutásért.

"Az első félidőt csak kívülről tudtam szemlélni, de az már akkor is látszott, hogy nagyon motiváltan játszottunk. Viszonylag korán kaptuk a gólt, ezért nekünk kellett az eredmény után menni. Ilyen elég ritkán fordult elő eddig, de a vereség ellenére a csapat megmutatta, hogy ilyen szituációban is tud jól játszani. Felvállaltuk a támadójátékot, úgy érzem, hogy semmi szégyenkeznivalónk nincs a mérkőzésen mutatottakkal kapcsolatban, az ilyen teljesítményre lehet alapozni. Csütörtök este még biztosan mindenki a Genk elleni találkozót elemezte magában, de péntektől újra az NB I-re kell koncentrálnunk, mert vasárnap Pápán egy nagyon fontos meccset játszunk. Természetesen amíg matematikailag van esélyünk továbbjutni a csoportból, addig nem adjuk fel, Lisszabonból is képesek vagyunk elhozni a három pontot, persze közben szurkolnunk kell a Genknek is, hogy győzzenek az utolsó fordulóban a Basel ellen" - nyilatkozta honlapunknak Kovács István.

CÍMKÉK
Interjú Kovács István 2012-2013 UEFA Európa Liga Videoton FC - K.R.C. Genk
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek