hu en
2012. November 22. 15:16  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
GAÁL NOÉMI:
"Nem lesz hideg a mérkőzés idején"

A Vidi - Genk Európa Liga-mérkőzés alatt a napközben tapasztaltakhoz hasonló, mérsékelten hűvös idő várja a szurkolókat.

"Kezdeném a jó hírrel, ugyanis nem lesz fogcsikorgatóan hideg. A napok óta uralkodó szürke, ködös idő nem változik, körülbelül 6 fok lesz a mérkőzés időpontjában a Sóstói Stadionban. Az esti órákban a nappalihoz hasonlóan esős, párás lesz az idő. A csapadék valószínűsége egészen csekély, még szitálással, szemerkélő esővel sem nagyon kell számolnunk, ám a páralecsapódás és a levegő magas páratartalma miatt csúszós lehet a pálya talaja. A felettünk lévő felhőzet távol tartja az éjszakai űr hidegét, ezért nincs nagy különbség a délutáni és az esti hőmérséklet között. Egyszóval nagyjából olyan idő várható, mint napközben, de ne felejtsük el, hogy november második fele van, ennek megfelelően nem árt alaposan felöltözni" - nyilatkozta honlapunknak Gaál Noémi, a TV2 időjósa.

Fotó: Pátyus Ferenc

CÍMKÉK
2012-2013 UEFA Európa Liga Videoton FC - K.R.C. Genk
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek