hu en
2012. November 20. 10:00  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - KRC GENK
Szurkolói infók a Vidi - Genkre

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy érkezzenek meg legalább két órával a kezdés előtt az Európa Liga-mérkőzésre, mert a nagy érdeklődés miatt a beléptetés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe! A mérkőzés napján hat szurkolói busz közlekedik a stadion és a város között!

November 22-én (csütörtökön) a KRC Genk látogat Sóstóra az Európa Liga 5. fordulójában, és ha egy körrel a vége előtt legyőzzük a csoport élén álló belga csapatot, már biztos, hogy továbbjutottunk a legjobb 32 közé. Várunk minden szurkolót erre a nagyon fontos találkozóra, aki csak teheti, buzdításával segítse a helyszínen a csapatot a remélt győzelem elérésében! Hasznos tudnivalók a mérkőzésre érkezőknek.

Útlezárások a stadion környékén

A mérkőzés kezdési időpontja 19 óra. Felhívjuk az autóval érkezők figyelmét, hogy a mérkőzést megelőző és azt követő időben a Sóstói Stadion környékén és a város főbb közlekedési útvonalain megnövekedett forgalomra kell számítani. A Csíkvári utat az autók elől lezárják, így a Hosszúsétatér felől érkezők csak gyalog érhetik el a stadiont. A parkolás nem a megszokott rend szerint zajlik, ugyanis a Csíkvári úton a vezetéstechnikai tanpálya ezúttal zárva lesz. Amennyiben a vendégszurkolók nagy számban állnak be autóikkal a Vad Ibolya melletti parkolóba, akkor a rendőrség rövidebb időszakokra lezárja a Szárcsa utca Vad Ibolya presszó - Szárcsa étterem közötti szakaszát.

A hazai szurkolók a meccs ideje alatt a Homoksornál és a Vásártérnél tárolhatják járműveiket. Mivel a mérkőzés napján a szokásosnál kevesebb parkoló áll majd rendelkezésre, ezért kérjük, hogy a városból érkezők inkább a klub által biztosított emelt számú - a megszokott útvonalon közlekedő - különbuszokat vegyék igénybe, vagy - hétköznap lévén - a menetrend szerinti járatokat.

(Kattintson a képre a teljes méretért!)

Szurkolói buszok Székesfehérváron belül

Szurkolóink ezúttal is igénybe vehetik a városon belül közlekedő ingyenes szurkolói buszokat, melyek két irányból közelítik meg a stadiont, ezúttal azonban a szokásos egy busz helyett, mindkét vonalon három-három busz közlekedik.

A buszok 17 óra 30-kor indulnak a stadion felé és 21 óra 15 perckor vissza. A járatok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

     
 

Biztonsági előírások a stadionban

A Sóstói Stadionban az UEFA biztonsági előírásai érvényesek. Megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és közben is minden eseményt rögzítenek. A rendezők kiemelhetik a tömegből a rendbontókat, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és átadhatják a helyi rendőrségnek. Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot, és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót. Minden koreográfiát, sálat, zászlót, drapériát a biztonsági szolgálattal ellenőriztetni kell a bejáratnál. Rossz idő esetén hozzanak magukkal esőkabátot, mert a hatályos jogszabályi előírások miatt esernyők nem vihetők be a stadionba, még összecsukható, zsebméretű esernyők sem! Amennyiben tiltott tárgyakat találnak valakinél a rendezők, úgy a vétkes személy ellen eljárást indíthatnak a hatóságok.

 
     

Nincs még jegye a csütörtöki mérkőzésre? Kattintson ide, és tudjon meg mindent a jegyvásárlásról!

CÍMKÉK
szurkolók szurkolói busz 2012-2013 UEFA Európa Liga Videoton FC - K.R.C. Genk
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek