hu en
2012. November 10. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FILIPE OLIVEIRA:
"Nagyon fontos bajnoki vár ránk"

Filipe Oliveira, portugál középpályásunk tisztában van azzal, hogy a Kecskemét Horváth Ferenc vezetésével még veretlen, de csakis a 3 pont megszerzésében gondolkodik.

"Számunkra nagyon fontos mérkőzés lesz a vasárnapi Kecskemét elleni hazai bajnokink. Az elmúlt időszakban sikerült jó eredményeket elérnünk a bajnokságban is, ennek köszönhetően pedig felzárkóztunk az élmezőnyhöz. Tisztában vagyunk azzal, hogy szezon közben új edző érkezett Kecskemétre, akinek a vezetésével szárnyalnak a lila-fehérek, mi azonban nem az ellenféllel, hanem saját magunkkal foglalkozunk. Pénteken még beszélgettünk a Basel elleni meccsről, azonban szombattól csak és kizárólag a Kecskemét elleni mérkőzésre készülünk." - nyilatkozta honlapunknak a vasárnap esti mérkőzéssel kapcsolatban Oliveira.

Arra a kérdésünkre, hogy a pálya jobb- vagy bal oldalán érzi-e jobban magát, így felelt:

"Számomra mindegy, hogy melyik oldalon kell futballoznom, ugyanúgy élvezem a játékot, akármelyik szélen játszok. Egyetlen dolgom van, amikor pályára lépek, hogy tudásom legjavával segítsem a Videotont."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek