hu en
2012. Október 31. 20:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
PAULO SOUSA:
"Ismét megmutattuk, hogy az utolsó leheletünkig küzdünk a győzelemért"

A két mester a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Paulo Sousa: Nagyon komoly igénybevételt jelentett a játékosoknak, hogy 120 percig tartott a mérkőzés. Nem volt szerencsénk a sorsolásnál, ahogy a Haladásnak sem. Az elején ugyan lett volna lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a vezetést. Ha ez megtörtént volna, akkor tudtunk volna spórolni az erőnkkel, így azonban a mérkőzés végéig küzdenünk kellett. Ismét megmutattuk, hogy az utolsó leheletünkig harcolunk a győzelemért, ez pedig ezen a mérkőzésen továbbjutást eredményezett.

 

 

 

 

Artner Tamás: Gratulálok a Videotonnak a továbbjutáshoz! Azt terveztük, hogy biztonságos védekezésből vezetünk majd támadásokat. Sajnos a lehetőségeinket nem sikerült gólra váltanunk. A 75. percben Radó eldönthette volna a továbbjutás kérdését a javunkra, sajnos kapufa lett a lövés vége. A hosszabbítást jobban bírta erőnlétileg a Videoton FC, mely végül így megérdemelten harcolta ki a továbbjutást, de úgy érzem, sikerült megnehezítenünk a fehérvári csapat dolgát.

CÍMKÉK
2012-2013 Magyar Kupa Videoton FC - Szombathelyi Haladás
Hírek
Ez a foci pocsolya, nem pezsgőfürdő - Garancsi István-interjú az Indexen 2013. Október 31.

Klubunk tulajdonosa majdnem pont egy éve adott hosszabb, a magyar labdarúgást számos kritikával illető interjút a hírportálnak, most újra megszólalt és elmondta véleményét a futball helyzetéről.

"Meglepetést okoznánk a Vidi otthonában" ARTNER TAMÁS: @ 2012. Október 31.

A Haladás vezetőedzője nem örül annak, hogy a Ferencváros után a Vidivel sorsolták össze őket a Magyar Kupában.

Solymosi fújja este a sípot 2012. Október 31.

Utoljára februárban, szintén Magyar Kupa-mérkőzést vezetett nekünk. Székesfehérváron akkor is egy zöld-fehér csapat ellen játszottunk, akárcsak most.

Exkluzív-interjú Balassa Péterrel 2012. Október 31.

A Haladás és a Vidi korábbi labdarúgója tabuk nélkül mesélt nekünk pályafutásáról, az emlékezetes hálószaggató góljáról amit a Vidinek rúgott, és arról, hogy mi volt élete legrosszabb döntése.

"A szurkolóinkkal közösen kiharcoljuk a továbbjutást a Magyar Kupában!" TÓTH BALÁZS: @ 2012. Október 30.

Bár középpályásunk előnynek tartja, hogy hazai pályán játszunk, ugyanakkor tudja, hogy az egymérkőzéses párharc mindig nagyon veszélyes.

Jöjjön szurkolni féláras jeggyel a Vidi - Haladásra! MAGYAR KUPA @ 2012. Október 30.

Minden szektor nyitva lesz a Sóstói Stadionban a szerdán 18 órakor kezdődő kupameccsen, amelyen a legjobb 16 közé kerülés a tét, és a készlet erejéig mindenki a vendégünk egy csésze forró teára.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek