hu en
2012. Október 09. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Meglátogattuk Stopit a kórházban

Orvosai szerint jó ütemben halad zöld-foki-szigeteki védőnk gyógyulása.

Szerkesztőségünk néhány tagja a székesfehérvári Szent György Kórházban látogatta meg a Sporting elleni EL-meccsen sípcsonttörést szenvedő Stopirát. A mindig vidám, jókedvű balhátvéd ezúttal is hatalmas mosollyal az arcán köszöntött bennünket. Érdeklődésünkre elárulta, hogy a körülményekhez képest jól érzi magát, és ami miatt nagyon boldog, hogy a kórházban is vele lehet felesége és gyermeke is, így sokkal gyorsabban múlik az idő.

Stopi a kórházban még azt is elmondta nekünk, hogy a Ferencváros elleni meccset TV-n nézte, és nagyon meghatódott, amikor meglátta, hogy minden fehérvári játékos egy "all with you" (mindannyian veled vagyunk) feliratú pólóban futott ki a kezdés előtt a pályára. A héten egyébként több jó hírt is közöltek vele az orvosok. Ami számára most a legfontosabb, hogy állapota gyorsan javul, és az elkövetkezendő néhány hétben már fehérvári lakásán pihenhet. Stopi azt is elmondta, hogy bízik a mielőbbi felépülésben, és szeretne minél hamarabb visszatérni a pályára.

Természetesen beszámoltunk Stopinak arról is, hogy a sérülését követően e-mailben, fórumokon és a Facebookon is több száz szurkoló kívánt neki gyors és teljes gyógyulást. Mindez szemmel láthatóan nagyon jólesett védőnknek, aki honlapunkon keresztül szeretné megköszönni a szurkolók támogatását, mely nagyon sokat jelent most neki!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek