hu en
2012. Október 03. 17:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FELHÍVÁS
Látványos koreográfiával készül ismét az RBD

A szurkolói csoport vezetői arra kérik a stadionba kilátogatókat, hogy mindenki egységesen segítsen a látványelem kivitelezésében. Az RBD felhívása.

Tisztelt Vidi-szurkolók!

A csütörtök esti mérkőzésre csoportunk ismét egész stadionos élőképpel készül. Az élőkép sikeres kivitelezéséhez minden hazai szurkolóra szükségünk van. A sikeres lebonyolítás érdekében kérjük a szurkolókat, hogy tanulva a Trabzonspor elleni mérkőzés előtt történtekből, ezúttal időben induljanak ki a stadionba!

Fontos, hogy ne az utolsó pillanatokban érkezzenek meg, mert a látvány egységét a legkisebb hézag is megtörheti! Ezért javasoljuk, hogy a mérkőzés kezdete előtt fél órával már foglalják el helyüket a szektorukban! Minden egyes szurkolót egy-egy koreográfia-elem fogadja majd a székén. Nagyon fontos, hogy ezeket ne rakják át más székekre, mert minden egyes kelléket a megfelelő helyen kell használni. Érdemes majd figyelni arra, hogy a csapatok kivonulásakor az eredményjelző alatti „RBD - szektor” kezdi a koreográfiát, ekkor kell tehát a kellékeket elővenni. Kérjük, hogy addig ne használják ezeket!

Segítsük együtt hozzá csapatunkat a sikeres szerepléshez!

Hajrá Vidi! Álé RBD! Köszönjük!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek