hu en
2012. Szeptember 24. 16:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
BOZSIK-PROGRAM
A legkisebbek is elkezdték a "szezont"

Az első őszi rendezvénnyel kezdetét vette az OTP-MOL Bozsik-program 2012-'13-as évada Sóstón is.

A Sóstói Stadion edzőpályáin az Alba-kölyök Alapítvány, a Talent FC, a Nádasdladány, a Szabadbattyán és a Videoton FC csapatainak részvételével rendeztek utánpótlás tornát vasárnap. Az eseményről Vajda Gusztáv, a fehérvári körzet felelőse, a Videoton FC U18-as csapatának edzője beszélt honlapunknak.

"Számszerű eredmények nem születtek, hiszen a program célja nem a verseny, hanem az, hogy a gyerekek felszabadultan futballozhassanak, ezt pedig sikerült elérni, az MLSZ ellenőrei is mindennel elégedettek voltak. A résztvevők közül kiemelkedtek a Vidi csapatai, de a többiek is nagyon jól érezték magukat. Minden kisgyerek jutalomban részesült, valamint külön díjaztuk a csapatok legjobbjait. A program következő rendezvénye október 13-án, szombaton lesz a vasárnapihoz hasonlóan Sóstón, melyen remélhetőleg még több gyermek vesz majd részt" - fogalmazott a szakember.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek