hu en
2012. Augusztus 16. 11:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EGER - VIDI
Veizer Roland fújja a sípot az Eger ellen

A 33 éves játékvezető legutóbb a 2010-2011-es bajnokság utolsó fordulójában, Újpesten vezetett meccset a Vidinek.

Veizer Roland 1979. június 11-én született Nagyvárdán. 1990-ben költözött Magyarországra családjával, jelenleg Debrecenben él. A játékvezetői vizsgát letéve megyéjében különböző szintű bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Hajdú-Bihar megyei és országos ellenőreinek és sportvezetőinek javaslatára került 2005-ben az országos keretbe, NB II-es játékvezetőnek. 2007-ben debütálhatott a legmagasabb szinten, a Tatabánya–Nyíregyháza (0-1) NB I-es bajnoki mérkőzésen. A Ligakupában is rendszeresen foglalkoztatott sportember 2008-tól a futsal egyik élvonalbeli játékvezetője.

Csapatunknak a fent említett Újpest - Vidi előtt több mint három évvel korábban, 2008. április 26-án vezetett mérkőzést, a Videoton FC - Paks találkozót. Veizer Roland segítői Vámos Tibor és Berettyán Péter lesznek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek