hu en
2012. Július 07. 13:00  -  Wéninger Ákos
MITRO:
"Nagyszerű csatárok kellenek ahhoz, hogy egy átadásból gólpassz legyen"

Középpályásunk szerint a szerb bajnok ellen az első félidőben már sikerült azon a szinten futballozni, ahogy majd a Slovan ellen is játszani kell.

- Korábban szerepeltem az FK Partizanban is, de nem mondanám, hogy emiatt kettőzött erővel játszottam volna ellenük. A szerb bajnokcsapat kerete szinte teljesen kicserélődött azóta, hogy eligazoltam onnan, de a szakmai stáb tagjait régi ismerősként köszönthettem a meccs előtt. Egy profi futballista minden mérkőzésen - legyen szó akár tétmeccsről, akár barátságos találkozóról - arra törekszik, hogy a pályán tudása legjavát nyújtsa. Ennek szellemében léptem tegnap is pályára, és nagyon örülök, hogy sikerült két alkalommal is gólpasszt adnom Nikonak. Persze ahhoz, hogy az átadásomból gólpassz legyen, az is kell, hogy elől olyan gólerős csatárok legyenek, mint amilyenek nálunk játszanak.
Szerintem az első félidőben már majdnem azon a színvonalon futballoztunk, ahogy majd a Slovan ellen is játszanunk kell az EL-ben, de biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk még ennél is jobb teljesítményre. Ismét egy nagyon kemény, munkával teli héten vagyunk túl. Szombaton délelőtt még volt egy átmozgató jellegű edzésünk, legközelebb pedig hétfőn találkozunk a csapattal, úgyhogy lesz majdnem két teljes napunk feltöltődni, ami nagyon fontos most számunkra. Jövő héten pedig végre újra tétmeccsen léphetünk pályára saját közönségünk előtt. Nagyon bízom benne, hogy sok szurkoló lesz kíváncsi a szerda esti Szuperkupa-döntőre. - nyilatkozta honlapunknak a szombat délelőtti edzés után Mitrovics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek