hu en
2012. Június 28. 09:45  -  Wéninger Ákos
Három évre írt alá klubunkhoz Ianique dos Santos Tavares

A 24 éves zöld-foki-szigeteki válogatott futballista - aki posztját tekintve hátvéd - ma csatlakozott csapatunkhoz.

Stopira a portugál élvonalból, a CD Feirense csapatából érkezett a Vidihez. A 2011-12-es szezonban 15 alkalommal lépett pályára bajnoki meccsen. A 180 cm magas bal hátvéd hazája válogatottjában többször is szerepelt már, legutóbb június 9-én a Tunézia elleni vb-selejtezőn.

Hazájában a Sporting Praia együttesében kezdett el futballozni. Innen először Portugáliába igazolt, a C.D. Santa Clara csapatához, majd Spanyolországban is bemutatkozott a Deportivo La Coruña tartalékcsapatában.

"Nagyon örülök, hogy mostantól a Videoton FC labdarúgója lehetek. A társak, akikkel eddig találkoztam roppant kedvesek voltak velem, és számomra is nagyon szimpatikusak. Úgy érzem, egy kitűnő csapatba kerültem, minden szempontból. A bizalmat pedig a lehető legjobb teljesítménnyel szeretném meghálálni, s mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredmények eléréséhez segítsem hozzá a Videoton FC-t."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek