hu en
2012. Június 25. 13:00  -  Szabó Gergő
"Nem is lehetne jobb a hangulat"

Csapatunk védelmének oszlopos tagja, Paulo Vinícius Cipruson pihente ki az előző szezon fáradalmait, visszatérve a csapathoz úgy érzi, mindenki kitűnő formában lesz a szezonkezdésre.

Míg a legtöbb játékosunk rögtön az utolsó bajnoki forduló után elutazott nyaralni, Vinícius még majdnem egy hetet Székesfehérváron töltött a barátaival, és csak ezt követően kezdte meg az igazi vakációt.

- Egy hetet töltöttem el barátokkal Cipruson, ahol hihetetlenül jól éreztem magam. Nagyjából megismerkedtem az egész szigettel, ami lenyűgöző volt számomra. Rengeteget fürödtünk a tengerben, és különböző vizisportokat is kipróbáltunk. Szóval sikerült tényleg feltöltődnöm, és kipihentem tértem vissza Székesfehérvárra - mondta hátvédünk, aki nagyon örült a régi-új csapattagok érkezésének, és úgy gondolja, ők is nagyon jól érzik magukat a csapattal.

- Nagyon összetartó társaság a miénk, ugyanakkor az új csapattársakat mindig óriási szeretettel fogadjuk. Szerintem nagyon könnyen beilleszkedik, aki hozzánk jön. Ez nekik is jó és nekünk is, mert a csapategység új társak érkezésekor is ugyanolyan kitűnő marad. Éppen ezért úgy érzem, hogy az új társak már ezalatt az egy hét alatt is teljesen beilleszkedtek. Nagyon közvetlen, szimpatikus srácok mindannyian. Egységesek és erősek vagyunk, úgy érzem, kitűnő szezon előtt állunk - fogalmazott Vinícius.

CÍMKÉK
2012 szlovén edzőtábor Vinícius Paulo
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek