hu en
2012. Május 30. 11:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
DÍJÁTADÓ
"Iskolák szurkoljatok!" – az Arany János Általános Iskola lett az első

A program keretében közel 3000 diák volt a hazai mérkőzéseken ebben a szezonban.

A 2011-2012-es idény őszi és tavaszi szezonjában is folytatódott az "Iskolák szurkoljatok!" elnevezésű program, amely a tavalyi évekhez hasonlóan, idén is nagy sikert aratott a diákok, a pedagógusok és a kísérők körében is. Az iskolák részvételét ezúton is köszönjük, illetve azt az együttműködést és segítséget is, amely jelentősen hozzájárult a programsorozat sikeréhez.

A mérkőzéseken a legnagyobb összesített létszámmal „jelenlévő” általános vagy középiskolák versenyében első helyen az Arany János Általános Iskola, második helyen a Kossuth Lajos Általános Iskola (a tavalyi I. helyezett), harmadik helyen pedig a Ciszterci Szent István Gimnázium végzett. Különdíjasaink, akik minden hazai mérkőzésen szép számmal jöttek szurkolni Sóstóra, a Vasvári Pál Általános Iskola és a Vízivárosi Általános Iskola.

Az őszi és a tavaszi szezonban közel 3000 diák jött el a Vidi hazai mérkőzéseire, és nem csak a székesfehérvári intézmények, hanem a megyei iskolák diákjai is, akik szintén lelkesen buzdították csapatunkat.

Az összesített létszám alapján az első három helyezett, illetve a különdíjas intézmények képviselői közel 100 darab NIKE foci-és kosárlabdát vehettek át a Sóstói Stadionban.

CÍMKÉK
iskola iskolák szurkoljatok
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek