hu en
2012. Május 28. 15:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: pfla.hu
Remekül sikerült Gábor Péter NB II-es bemutatkozása

NB II-es csapatunk fiatal tartalékkapusa élt a bizonyítási lehetőséggel, és kapott gól nélkül hozta le az FC Ajka elleni bajnokit.

     
   
  Gábor Péter, élete első NB II-es meccsén több nagy bravúrt is bemutatott.  
     

- Szerdán tudtam meg, hogy a szombati bajnokin én fogok védeni, mivel Czirjék Zoli az első csapat keretébe került az Újpest elleni meccsre. Nem tudom elmondani, mennyire izgatott lettem, egyrészt alig vártam az Ajka elleni meccset, hogy bemutatkozhassak az NB II-ben, másrészt persze nagyon izgultam is. A meccs előtt a csapattársaim odajöttek hozzám, mindenki biztatott, mondták, hogy minden rendben lesz. Nagyon hevesen dobogott a szívem, amikor a játékvezető sípjára útnak indult a labda. Aztán az első labdaérintésem remekül sikerült, a mérkőzés elején egy az alsó sarokba tartó labdát sikerült kitenyerelnem. Ez meghozta az önbizalmamat, és sikerült kapott gól nélkül lehoznom a meccset. A hármas sípszó után sokan odajöttek gratulálni hozzám, ami nagyon jól esett, de az érdem a győzelem miatt a csapaté. Mindenki hozzátett ezért a sikerért. Örülök, hogy tudtam élni a lehetőséggel, és nagyszerű érzés, hogy az a rengeteg munka, amit edzéseken elvégzek a kapusedzőimmel, nem vész kárba. Most csinálom tovább a dolgomat, ahogy tettem eddig is, és ha kapok még bizonyítási lehetőséget, akkor azzal is szeretnék ugyanúgy élni, mint a múlt hétvégén tettem. - nyilatkozta honlapunknak Gábor Péter.

(fotó: pfla.hu)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek