hu en
2012. Május 19. 13:00  -  Wéninger Ákos
Az MSOSZ versenyzői kísérik be a játékosokat a hétvégi fordulóban

A 29. forduló mind a nyolc bajnoki mérkőzésére fogyatékossággal élő sportolók kísérik a labdarúgókat a pályára.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség évek óta együttműködik az értelmi fogyatékossággal élő emberek sportjának előmozdítása és népszerűsítése érdekében. A „Special Olympics European Football Week”, vagyis „az Európai focihét” alkalmából az UEFA és a MLSZ közreműködésének köszönhetően 2012. május 18-a és 20-a között az OTP BANK LIGA hétvégi fordulójának mind a nyolc mérkőzésén pályára vonulnak a Magyar Speciális Olimpia Szövetség versenyzői az élvonalbeli labdarúgókkal együtt.

A Vidi - Pápa meccsen a bekísérő gyerekek (három lány, három fiú) a dunaújvárosi Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI diákjai lesznek, akiknek a szakágai a görkorcsolya és jégkorcsolya, de a fiúk fociznak is. Az iskolai tanulói és bekísérők közül már ketten is részt vettek a nyári Speciális Olimpián.
 

CÍMKÉK
társadalmi felelősségvállalás 2011-2012 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Lombard Pápa Termál FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek