hu en
2012. Május 15. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
U19
A Vidi kapusa a magyar válogatott ellen készül

NB II-es csapatunk fiatal kapusa már a május végi U19-es Eb elitkörére készül, ahol a magyarok ellen is pályára léphet.

A Vidi első keretéhez tartozó, de a Videoton-Puskás Akadémia csapatában védő kapus meghívót kapott hazája U19-es válogatottjába. Külön öröm lehet Pajovics számára, hogy az U19-es Eb elitkörében hazai pályán vívhatják ki a továbbjutást - többek közt a magyar válogatott is az ellenfelek közt szerepel.

- Nagyon örülök, hogy ismét meghívót kaptam a szerb U19-es válogatottba, nagyon nagy elismerés ez számomra. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen Németország, Magyarország és Románia lesz az ellenfelünk, és csak a csoportban első helyet megszerző válogatott jut be a júliusi Eb döntőbe, amit Észtországban rendeznek meg. Célunk természetesen az, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, a legnehezebb ellenfelünk Németország lesz, de nem becsüljük le a románokat és a magyarokat sem. - árulta még el nekünk Pajovics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek