hu en
2012. Május 14. 17:10  -  Wéninger Ákos
Összecsapott a klub az RBD-vel

Egy hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében immáron második alkalommal vívott barátságos mérkőzést a Vidi szakmai vezetéséből és irodai alkalmazottaiból álló csapat a klub ultráival.

Az ETO elleni ezüstrangadó előtt három nappal, múlt héten csütörtökön délután barátságos focimeccset játszott a Vidi szakmai vezetése az RBD ellen. A jó hangulatú összecsapáson természetesen nem az eredményen volt a fő hangsúly, hanem a játékon. A meccs után megkérdeztük az RBD egyik vezetőjének véleményét nem csak a találkozóról, hanem a kezdeményezésről is.

Őri Márk: "Örömteli dolog, hogy klubunk vezetése megbecsüli az RBD ultráit, és nem üres frázis a Vidi-család emlegetése. Nem tudok róla, hogy más kluboknál is lenne ilyen kezdeményezés, az viszont biztosan egyedülálló az országban, hogy az adott klub ügyvezetője és egy kétszeres BL-győztes világsztár is együtt focizik a klub fanatikusaival. Ez egy olyan kezdeményezés, amely véleményünk szerint segíti a vezetés, a szakmai stáb és a szurkolók közötti kapcsolatot, valamint kifejezi az egységünket. Az elmúlt időszakban nagyon sokan támadták a klubunkat, a szakvezetőnket, és becsmérelték az eredményeinket. Mi úgy gondoljuk, hogy ezekkel a közös focikkal jelezzük a külvilág számára is, hogy elkötelezettek vagyunk klubunk sikerei mellett, és hiszünk a kitűzött célok elérésében. Mert ezek az alkalmak a sportélmény mellett egy újabb kommunikációs csatornát jelentenek a szurkolók és a klub alkalmazottai között!"

Klubunk kereskedelmi és marketing igazgatója - aki természetesen szintén pályára lépett a vidis csapatban - is megosztotta honlapunkkal a véleményét a szurkolói focival kapcsolatban.
Várkonyi Ádám: "Nekünk tényleg fontosak a Vidi ultrái, hiszen ők azok, akik egy focimeccs hangulatának sava-borsát adhatják. A kezdetektől fogva törekszünk az RBD-vel egy folyamatos párbeszédre, melynek során természetesen felszínre jönnek feszültségek is, nem mindig értünk egyet, de mindig keressük a kompromisszumokat, hiszen közös a célunk: hogy a Vidi sikeres legyen. Ezt a rendhagyó focit második alkalommal szerveztük meg, és tudtuk, hogy komolyan készülnek az ultrák erre a meccsre, ez látszott is a pályán, de titokban mi is sokat gyakoroltunk." 

A mérkőzést végül a Paulo Sousa vezette vidis csapat magabiztosan 9-5-re nyerte meg a lelkes szurkolói csapat ellen.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek