hu en
2012. Május 14. 15:00  -  Németh Zoltán
Hat góllal jutottunk hat ponthoz

A Videoton FC U12 3-0-ra, az U14 pedig 3-2-re nyert a Szigetszentmiklós idősebb csapatai ellen.

SZTK-Erima U13 - Videoton FC U12 0-3 (0-2)
Fiatal csapatunk semmit sem bízott a véletlenre Szigetszentmiklóson, a hazaiak U13-as együttese ellen gyorsan megnyugtató előnyt szereztünk. Alig telt el 10 perc, amikor Varjas László belőtte első gólunkat, majd 120 másodperccel később Major Gergő is betalált a hazai kapuba. A gyorsan megszerzett előny meghatározónak bizonyult, csapatunk ennek köszönhetően nyugodtan futballozhatott. A hazaiak nem tudtak felzárkózni, sőt, a 64. percben Varjas Zoltán is betalált, a Videoton FC U12 így magabiztosan, 3-0-ra nyert Szigetszentmiklóson.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

SZTK-Erima U15 - Videoton FC U14 2-3 (1-3)
A Videoton FC U14 fordulatos összecsapáson szerezte meg a három pontot, a vezetést ugyanis a hazaiak szerezték meg a 7. percben. A Vidi U14 azonban ezt követően fölénybe került, és megfordította az állást, a szünetre már mi vonulhattunk 3-1-es vezetéssel. Góljaink gyors egymásutánban estek, a 16. percben Lencsés Norbert egyenlített, majd a félidő hajrájában Zsigmond Bence és Lengyel Marcell bizonyult eredményesnek. A második félidőben a hazaiak idősebb csapata már csak felzárkózni tudott, az egyenlítésre nem adtunk esélyt, Müller Csaba és Bozai Attila tanítványai végül 3-2-re nyerték a bajnokit.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek