hu en
2012. Április 29. 18:45  -  Acsai N. Ferenc
"Fontos győzelmet arattunk"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Détári Lajos: Többet vártam a csapattól, a támadójátékunk nem volt megfelelő, pedig hátul jól játszottunk. Ebben a meccsben ennyi volt, próbálunk a hátralévő négy fordulóra koncentrálni.

 

 

 

 

Paulo Sousa: Nem volt könnyű mérkőzés, egy 4 középső védővel felálló csapat ellen mindig nehéz játszani. Már az elején voltak szép helyzeteink, de azért egy kis időbe telt, mire a megfelelő ritmust sikerült felvennünk, és annak ellenére hogy hihetetlen meleg volt ma, keményen küzdöttünk. A második félidőt is jól kezdtük, voltak helyzeteink, és sikerült a vezetést is megszerezni, amelyet követően jól sáfárkodtunk a megszerzett előnnyel. A játékosokat dicséret illeti, hiszen hozni tudták ezen a meccsen is azt amit vártam tőlük. Büszke vagyok a csapatra, a nagy hőség ellenére is végig keményen küzdöttek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek