hu en
2012. Április 28. 12:35  -  Acsai N. Ferenc
Ajándékok és játékok is várják szurkolóinkat a rangadón!

A Videoton FC - Ferencváros mérkőzés előtt, közben és után is programok várják a kilátogatókat a Sóstói Stadionban.

A MOL és a Videoton FC együttműködésének keretén belül, a vasárnap délutáni rangadó alkalmával már a stadionba való belépés előtt is játszhatnak kedves szurkolóink. Kapura rúghatnak a fedett lelátó előtti téren, 15 óra 30-tól a meccs kezdetéig.

A beléptetésnél 2000 darab MOL logós Vidi zászló kerül majd kiosztásra, és a bejáratnál egy autómosásra felhasználható kupont is kapnak a kilátogatók, melyet a fehérvári Seregélyes úti MOL kúton tudnak beváltani egy gépi, 4-es számú autómosásra.

A mérkőzésen újra lesz - a Vasas elleni hazai bajnokin debütált - led fal, amire ezúttal is folyamatosan küldhetnek sms-eket. A derbi ceremóniamestere a meccs előtt és után, valamint a szünetben is bejelentkezik majd a lelátókról. A műsorvezetővel MOL-os nyereményekért is játszhatnak.

A rangadó szünetében, a Nemzetközi táncnap alkalmából, táncbemutatót láthatnak szurkolóink a Cheerobic Team előadásában. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek