hu en
2012. Április 18. 20:30  -  Acsai N. Ferenc
EDZŐI
"Érett játékkal nyertünk egy nagyon fontos mérkőzésen"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Paulo Sousa: Egy döntőben mindig az a cél, hogy a csapat megnyerje azt, és ez a mai egy nagyon fontos győzelem volt. Idegenben játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. A Kecskeméttel már hosszas a történelmünk, nyertünk itt korábban, de ki is kaptunk tőlük, hiszen ismétlem, nagyon jó együttesről van szó. Ma egy jól játszó Kecskemét ellen kellett pályára lépnünk, a játékosok azonban érettek voltak, megvalósították azt, amit elképzeltünk. Abban is megmutatkozott ez az érett játék, hogy a gól után is ugyanolyan fegyelmezetten játszottunk. A Kecskemét fő erényeit, ami ezt a csapatot sikeressé teszi, semlegesíteni tudtuk. Ezért is és a végső győzelem miatt is nagyon büszke vagyok a játékosaimra. 

Török László: Gratulálok a Videoton FC-nek, hogy megnyerte a döntőt, de gratulálok a mi csapatunknak is és persze a szurkolóinknak, akik 0-3-as eredménynél is buzdították a társaságot. Egy hosszú, sikeres folyamat eredménye, hogy döntőbe jutottunk. Rengeteg fiatalt kipróbálhattunk a Ligakupában, ami pozitívum, hiszen ők eredményesen szerepelnek a bajnokságban is. Hihetetlen taktikai fegyelemmel játszott ma a Videoton FC az egész mérkőzésen, és szerencsétlenségünkre ők rúgták az első gólt, ami után ugyanolyan fegyelmezettek tudtak maradni. Nem hagytak nekünk területet, nem tudtunk velük szembefordulni, nagyon sokszor kényszerültünk visszapasszokra, és emiatt a ránk jellemző támadó futball nem jöhetett létre. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek