hu en
2012. Április 18. 15:30  -  Acsai N. Ferenc
"Egy sorozatot megnyerni mindig nagy dolog"

Polonkai Attila izgalmas meccsre számít a döntőben, ami után a Vidi és egyben saját maga harmadik Ligakupa győzelmét ünnepelné.

Az első Ligakupa megnyerésének évében szerződött Fehérvárra Polonkai Attila, így mindkét győzelmünk részese volt, reméljük holnap a harmadikat is begyűjti. Játszani biztosan nem fog, lévén, hogy február végén elszenvedett vállficama után nemrég kezdte újra az edzéseket, de természetesen bízik a sikerben.

Hogy él az emlékeidben a 2008-as sorozat?

Egy sorozaton végigmenni, majd egy versenyt megnyerni minden esetben nagy dolog, az akkori csapat nagyon nagy küzdelmek árán, de megtette ezt. Nagyon örültünk ennek a győzelemnek, csak jó emlékek maradtak az első két sorozatról.

Milyen volt az akkori csapat, az akkori környezet, milyen célokért küzdöttetek?

Akkoriban a bajnokság elején a Ligakupa megnyerése volt az egyik fő célunk, és örömteli, hogy ez sikerült is.

A pályán nélküled, de szerdán újra megnyerhetjük a sorozatot, öt kiírásból harmadszor. Mire számítasz?

Egy nagyon izgalmas meccs lesz, hiszen jó csapattal találkozunk, akik ráadásul jó szériában vannak, és otthon játszhatnak. Ettől függetlenül, ha tudásunknak megfelelően játszunk, akkor meglesz a harmadik Ligakupa győzelem is.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek