hu en
2012. Április 17. 16:00  -  Acsai N. Ferenc
Jó szériában lévő Kecskemét vár ránk

Nagyon várják már a szerdai Ligakupa-döntőt a KTE játékosai, Mohl Dávid volt csapata ellen akarja megnyerni a sorozatot.

A Kecskemét csapata menetel a bajnokságban, legutóbbi négy meccsükből hármat megnyertek, egyszer játszottak döntetlent, amivel feljöttek a táblázat ötödik helyére. Hogy nem még feljebb, annak csak az az oka, hogy bár az első tavaszi játéknapon győztek a Diósgyőr ellen, utána kétszer kikaptak. A Lencse-Tököli támadósor termeli a gólokat, és hogy hátul is egyre jobb az alföldi együttes, annak bizonyítéka Balogh Béla és Mohl Dávid meghívása a ligaválogatottba. A Ligakupa elődöntőjében a bajnokságban éllovas Debrecent ütötték ki, igaz a Magyar Kupa nyolcaddöntőben épp ellenük estek ki még decemberben.

Mohl Dávid a Vidi saját nevelésű játékosaként lett NB I-es focista, majd előbb Debrecenbe, két éve pedig Kecskemétre tette át a székhelyét. A KTE oldalán olvasható nyilatkozatában fehérvári éveiről is beszélt. "Nagyon bízom a sikerben természetesen, no meg a harmadik Ligakupa sikeremben. A dolog pikantériája ugye, hogy éppen a Videotonnal nyertem az első kettőt. Foglalkozom az ellenféllel természetesen, hiszen jó csapat, mindenki le akarja őket győzni. Székesfehérvárhoz is kötődöm, ott születtem, és hosszú éveket töltöttem el ott. Külön motiváció és presztízs dolgozik bennem, ez ilyenkor nem is meglepő. Holnap Kecskemétre kell kerülnie a kupának" - mondta Mohl.

Szintén a Kecskemét hivatalos honlapján szólalt meg Pekár László, aki nagyon várja már a döntőt, az első ilyen rangos mérkőzése lesz, amennyiben szerepet kap. Rengeteg nézőre számít a fiatal futballista, és ez a vágya valószínűleg teljesülni is fog, hiszen elővételben már 2500 jegy elfogyott a 6300 főt befogadni képes stadionba.

A lila-fehérek szurkolói egyébként Tököli Attila visszatérését tartják a KTE legnagyobb téli erősítésének, és akadt olyan vicces kedvű fórumozó is, aki 9-0-ás győzelemre számít ellenünk.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek