hu en
2012. Április 15. 18:45  -  Acsai N. Ferenc
"Nagyon fontos győzelmet szereztünk"

A két vezetőedző a meccs után értékelte a látottakat.

Paulo Sousa: "Azért volt fontos ez a győzelem a Vasas ellen, hogy a fiúk bízzanak magukban, és abban a rengeteg munkában, amit elvégeznek. A kapott gólra jól reagáltunk, gyorsan sikerült egyenlítenünk. Rögzített helyzetekben ezen a mérkőzésen is jók voltunk. Ez amúgy is jellemző ránk a szezon eleje óta. A második félidőben intenzívebben játszottunk, több komoly helyzetünk is volt, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Kollégámnak sok sikert kívánok a szezon hátralevő részében!"

Marijan Vlak: "Gratulálok a Videoton FC-nek! Az egyik legjobb magyar csapat ellen játszottunk ma. Az első félidőben jól tartottuk magunkat. A második játékrészben gyorsan kaptunk két gólt, ez pedig megfogta a csapatomat. Olyan gólokat kaptunk rögzített szituációkból, amilyeneket egy NB I-es csapat nem kaphat, igaz ez a harmadik gólra is, hiszen olyan hibát nem szabad elkövetni. Fel kell készülnünk az utolsó hat fordulóra. Ha úgy tudunk játszani, mint ma az első félidőben, akkor szép sikereket érhetünk még el."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek