hu en
2012. Március 30. 19:00  -  Wéninger Ákos
"Szeretném újra góllal segíteni a csapatot"

NB II-es csapatunk gólvágója, az NB II góllövőlistájának éllovasa tavasszal egyelőre adós maradt a gólokkal. Ezen most változtatna!

- Jól kezdődött a tavaszi szezon számomra, hiszen már az első bajnokin betaláltam az ellenfél kapujába, azonban néhány perccel később sérülés miatt cserét kellett kérnem. Egy meccs kihagyás után visszatérhettem, de sajnos azóta nem sikerült gólt szereznem. Persze kicsit csalódott vagyok emiatt, de szerencsére még sok meccs hátra van a bajnokságból, lesz lehetőségem tehát arra, hogy újabb gólokkal segítsem a csapatot. Terveim szerint már most szombaton betalálnék a Sopron kapujába, de akkor sem leszek szomorú, ha más lövi a gólt, a lényeg, hogy elhozzuk a 3 pontot. Egyelőre nem foglalkoztat a gólkirályi cím, az a fontos, hogy a csapat szerepeljen minél eredményesebben. Persze azért figyelemmel kísérem a góllövőlista állását, tudom például azt is, hogy Tischler utolért, ő is 11 gólos akárcsak én, de mivel csapatjátékról beszélünk, fontosabb a csapat jó szereplése, mint az, hogy én gólt lövök-e. - nyilatkozta Máté János.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek