hu en
2012. Március 28. 18:00  -  Wéninger Ákos
Sándor és Uros Nikolics a Ciszterci Gimnáziumban jártak

A diákok nagy örömmel fogadták csapatunk két játékosát, akikkel nem csak egy jót beszélgettek, hanem fociztak is.

Szerdán délelőtt jó hangulatú tesi órán vett részt a Ciszterci Gimnáziumban a Vidi két játékosa, Sándor György és Uros Nikolics. Mivel angolos csoportok vettek részt a foglalkozáson, ezért senki sem jött zavarba attól, hogy fiatal szerb játékosunk, Uros Nikolics angolul válaszolt a kérdésekre - persze biztos ami biztos, azért sajtófőnökünk, Szabó Gergő minden választ lefordított. Sokakat érdekelt, honnan jött, mivel tölti a szabadidejét, és hogy sikerült beilleszkednie a csapatba. Sándor György csapatkapitánytól pedig főleg a Vidivel kapcsolatos dolgokat kérdezték a diákok, legtöbbjüket az érdekelte, milyen tavaszi szezonra számít csapatunk rutinos labdarúgója.

A körülbelül 20 perces kötetlen beszélgetés után kőkemény csata következett a parketten. A mérkőzésen főleg a küzdelem dominált, de hogy mennyire komolyan vették játékosaink a focit, arról mindent elárul az a tény, hogy a meccs után patakokban folyt Niko és Gyuri arcáról az izzadság.

A rendhagyó tesi óra végén több száz autogramot osztottak ki a játékosok, valamint közös fotókat is készíthettek a tanulók a játékosokkal. Ismét egy jó hangulatú foglalkozáson vagyunk túl!

CÍMKÉK
Sándor György Uros Nikolics
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek