hu en
2012. Március 11. 21:00  -  Wéninger Ákos
"Nagyon fegyelmezetten játszottunk a DVTK ellen"

A két edző a mérkőzés után értékelte a látottakat - Paulo Sousa külön köszönetet mondott a fehérvári szurkolóknak.

Paulo Sousa:
- Különösen nehéz volt a mai mérkőzés, hiszen kevesebb mint három hét alatt harmadszor találkoztunk a DVTK-val. Ilyenkor nagyon nehéz újra és újra motivációt, illetve különböző taktikai megoldásokat találni. A korai gól már a mérkőzés elején önbizalmat adott a csapatnak. A játékosok pontosan tudták, mikor kell megtartanunk a labdát, és esetleg mikor engedhetjük azt át az ellenfélnek anélkül, hogy veszélyesebb helyzetek kialakítását engednénk nekik. A játékosaim nagyon fegyelmezettek voltak. Irányítás alatt tudtuk tartani a mérkőzést. Ahogy azt a meccs előtt is mondtam, az itteni szurkolótábor fantasztikus, és hihetetlenül támogatja a csapatát. Most is nagyon nehéz dolgunk volt a DVTK ellen, de nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a három bajnoki pontot megszereznünk. Külön szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen sokan elkísértek minket Diósgyőrbe, és olyan lelkesen buzdítottak bennünket, a meccs elejétől a végéig. Szükségünk is van rájuk minden mérkőzésen, és minél többen jönnek ki a találkozóinkra, annál nagyobb motivációt jelent nekünk. A klubnak és a csapatnak is részei mindannyian.

Benczés Miklós:
- A játékosaimnak is azt tudtam mondani az öltözőben, hogy gratuláció illeti őket, mert azt tették, amit megbeszéltünk, jó munkát végeztek. A Videoton FC azonban - még ha nehéz is kimondani, de - jobb csapat nálunk. Azonban még egyszer mondom, a játékosaim mindent megtettek a győzelemért.

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek