hu en
2012. Március 09. 16:26  -  Wéninger Ákos
"Két lábbal a földön kell maradnunk"

Vezetőedzőnk szerint nem szabad elbízni magunkat amiatt, hogy ebben a szezonban három alkalommal is sikerült legyőznünk a DVTK-t.

- Nagyon jól ismerjük már a DVTK-t, és ők is minket. Ebben a szezonban már háromszor játszottunk egymás ellen, és eddig minden alkalommal mi nyertünk. A diósgyőriekben éppen ezért biztos óriási az elszántság, hogy ezúttal ők győzzenek. Nekünk viszont két lábbal a földön kell maradnunk, nem szabad elbízni magunkat csak azért, mert eddig mi voltunk jobbak. Ugyanúgy kell készülnünk erre a mérkőzésre is, mint a korábbiakra. Vasárnapi ellenfelünk szurkolótábora minden alkalommal hihetetlen hangulatot teremt. A mérkőzés első percétől kezdve az utolsóig, hajtja és űzi a csapatát. Éppen ezért rájuk maximálisan igaz, hogy ők a csapat 12. játékosa. Roppant nehéz mérkőzésre készülünk, azonban célunk nem is lehet más, mint a 3 bajnoki pont megszerzése. Ha a csapatunk olyan szervezetten, lelkesen és fegyelmezetten játszik most is, mint ahogy tud, akkor a győzelem sem marad el. - nyilatkozta honlapunknak Paulo Sousa.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek