hu en
2012. Február 16. 08:40  -  Németh Zoltán
Vidi-gólok a válogatottban

Az U16-os nemzeti csapat Moldova elleni barátságos meccsein három játékosunk is eredményesnek bizonyult.

Az U16-os magyar válogatott keretének négynapos összetartást vezetett Pisont István szövetségi edző, ez idő alatt a nemzeti együttesünk kétszer is összemérte erejét Moldova korosztályos csapatával. Az első mérkőzésen 2-0-ra nyertek a magyar fiatalok, a találkozón a keret valamennyi vidis tagja (Zsótér Donát, Koronczi Bence, Spandler Csaba, Molnár Tamás, Németh Erik) lehetőséget kapott, sőt, a második találatot Németh szerezte.

A második mérkőzésen aztán a magyar válogatott kiütötte a moldovai nemzeti együttest, a találkozó 8-0-ás győzelemmel zárult. Fiataljaink ezúttal is kivétel nélkül lehetőséget kaptak a bizonyításra, ráadásul a gólokból is kivették a részüket: ezúttal Molnár Tamás és Zsótér Donát bizonyult eredményesnek címeres mezben.

- Jó ritmusban és jó felfogásban futballozott a csapat, nagyon sok gólszerzési lehetőségünk volt, mindenki törekedett arra, hogy megvalósítsa az előre megbeszélt feladatait. A mérkőzésen megmutatkozott az elmúlt három nap közös munkájának eredménye, nemzetközi mérkőzésen nyolc gólt rúgni minden esetben nagyszerű eredménynek számít. Örülök a sikernek, mert az eredményesség ezúttal nagyon szép játékkal is párosult. A keret minden tagját dicséret illeti, egy remekül sikerült összetartáson vagyunk túl, amelyen a szakmai stáb rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb. - nyilatkozta a meccs után az mlsz.hu-nak Pisont István szövetségi edző.

(fotó: mlsz.hu)

CÍMKÉK
nemzetközi barátságos mérkőzés utánpótlás válogatott Spandler Csaba Koronczi Bence Molnár Tamás Németh Erik Zsótér Donát
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek