hu en
2012. Február 07. 07:43  -  Németh Zoltán
Sikeres osztrák túra

A Videoton FC-Puskás Akadémia U18 4-2-re nyert, az U16 pedig 2-2-es döntetlenre végzett a St. Pölten vendégeként.

A Videoton FC-Puskás Akadémia U18 ausztriai mérkőzésének első félideje mozgalmasan alakult, mind csapatunk, mind a vendéglátó St. Pölten U18 támadóan lépett fel, ennek köszönhetően 4 gólt hozott a nyitó 45 perc. Az igazságos elosztásban születő találatok is mutatták, kiegyenlítetten alakult a játék, a második félidőben azonban már csapatunk került fölénybe. Ezt ki is tudták használni Dajka László tanítványai, akik két újabb találattal eldöntötték a barátságos mérkőzés sorsát, a Videoton FC-Puskás Akadémia U18 Tóth duplájával, valamint Alex és Hudák góljaival 4-2-re nyert St. Pöltenben.
Az U16 a hétvégén a 10 gólt szerző Németh Erik vezetésével 14-0-ra nyert a Dorog ellen, most azonban jóval erősebb ellenfél várt fiataljainkra. A St. Pölten U16 ellen is jól kezdett csapatunk, Németh Erik ezúttal kétszer zörgette meg a hálót, erre pedig csak egy alkalommal tudtak felelni a vendéglátók. A második játékrészben aztán az osztrák csapat játéka erőteljes javuláson ment át, ezt kihasználva egyenlítettek is a hazaiak, így a találkozó végül igazságosnak mondható 2-2-es döntetlennel zárult.

     
  Dajka László, a Videoton FC-Puskás Akadémia U18 edzője: A nagy hidegben nagyon jó iramú mérkőzést láttunk, ahol időnként jó játékkal egy felkészült ellenfelet sikerült megérdemelten legyőznünk!
Cseh András, a Videoton FC-Puskás Akadémia U16 edzője: Az első félidőben mi, a másodikban a hazaiak játszottak jobban, így igazságos a döntetlen.
 
     

(fotó: pfla.hu)

CÍMKÉK
nemzetközi barátságos mérkőzés utánpótlás felkészülés
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek