hu en
2012. Február 06. 15:35  -  Wéninger Ákos
Szombatig Bükfürdőn edzőtáborozik a Vidi-PA

Több felkészülési mérkőzést is játszik Hartyáni Gábor csapata.

Hétfőn kora délután szerencsésen megérkezett a csapat Bükfürdőre, ahol 15 órától már edzést vezényelt Hartyáni Gábor vezetőedző a csapatnak. Két játékos nem tartott a kerettel az edzőtáborba. Babos Barna sérülés miatt maradt itthon, neki ezúton is jobbulást kívánunk, Király Patrik pedig Spanyolországba utazott az U19-es válogatottal. Uros Nikolics - miután a nap folyamán aláírta szerződését klubunkkal - este csatlakozik a kerethez.

Kedden két edzés szerepel a programban, szerdán 15 órától pedig az ausztriai Steinbrunn-ban lépnek pályára Máté Janiék. Az ellenfél a Hartberg csapata lesz. Csütörtökön a regenerációé lesz a főszerep, pénteken ismét két alkalommal edzenek a srácok, szombaton pedig egy mini-tornán vesznek részt a Gyirmóttal és a Haladással együtt. A mérkőzések 45 percesek lesznek és mindenki játszik mindenkivel.

Honlapunk a héten természetesen több alkalommal is beszámol a bükfürdői edzőtáborozásról.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek