hu en
2012. Január 31. 10:02  -  Szabó Gergő
"Hasznos 3 hét áll mögöttünk"

Ma van spanyolországi edzőtáborunk utolsó napja, így megkértük Paulo Sousát, foglalja össze az elmúlt 20 nap tapasztalatait.

Csapatunk 5 edzőmeccset játszott Marbellában. Kettőt megnyert, hármat elveszített, valamint megszerezte a harmadik helyet a 8 csapat részvételével rendezett Impact Kupán. Vezetőedzőnk elégedett a Spanyolországban elvégzett munkával.

- Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hiszen nagyon keményen dolgoztak a fiúk. Olyan csapatok ellen álltunk helyt, amelyek jobbak nálunk, hiszen két BL-résztvevővel is megmérkőztünk. Mindegyik mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk ezeknek a csapatoknak. Az a játékstílus, amelyet az elmúlt félévben próbáltunk meghonosítani a klubnál, ma már elég jól működik, a játékosok elsajátították ezt. Fegyelmezetten játszottak a mérkőzéseken, és az edzéseken is mindent beleadtak. Egyénileg és kollektíven is sokat fejlődtek, ami nagy öröm számomra, és jól mutatja, hogy megéri keményen dolgoznunk - fogalmazott Paulo Sousa.

A tegnap esti vacsorán az új csapattagok összefoglalták tapasztalataikat első vidis edzőtáborukról. Mindegyikük azt emelte ki, hogy pillanatok alatt befogadták őket csapattársaik, így nem volt nehéz számukra a beilleszkedés. 

- Azt hiszem, az új vagy a csapatba kölcsönből visszatért játékosok igen hamar beilleszkedtek. Természetesen van még mit csiszolni, de az, hogy mindegyikük azt emelte ki, hogy pillanatok alatt befogadták őket a többiek, egyértelműen mutatja, milyen összetartó, egységes csapatom van. Persze az újak a pályán még egy kicsit hátrányban vannak, hiszen ők még csak 3 hete ismerik ezt a játékstílust, de nagyon keményen dolgoznak azért, hogy minél hamarabb 100 százalékosan beépüljenek a játékrendszerünkbe - mondta vezetőedzőnk.

A csapat szerda reggel indul haza Székesfehérvárra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek