hu en
2012. Január 27. 14:29  -  Wéninger Ákos
Evandro: "Új tapasztalatokkal gazdagodhatunk"

Az FK Ekranas ellen gólt szerző csatárunk nehéz, küzdelmes mérkőzésre számít a kínai bajnokcsapat ellen.

"Mindenképp új tapasztalatokkal fogunk gazdagodni, hiszen egy olyan csapat ellen lépünk pályára szombaton este, amelyik egy teljesen más futballkultúrát képvisel. Nem sokat tudunk az Evergrande F.C.-ről, az azonban biztos, hogy erős, jó csapat, hiszen fölényesen nyerték meg hazájuk bajnokságát, ez pedig nem lehet véletlen. Mi minden mérkőzésre úgy készülünk, és úgy futunk ki a pályára, hogy győzni szeretnénk. Az önbizalmamnak nagyon jót tett, hogy sikerült gólt szereznem a litván bajnok ellen, remélem a következő meccseken is eredményes tudok lenni, de a legfontosabb az, hogy gólokkal segítsem újabb és újabb győzelmekhez a Vidit a bajnokságban. Remek körülmények között, jó csapatok ellen készülünk itt Spanyolországban, ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy tavasszal jól szerepeljünk a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában is." -nyilatkozta honlapunknak Evandro.

     
  A Videoton FC - Evergrande F.C. barátságos mérkőzés január 28-án, szombaton 18.30-kor kezdődik, melyről honlapunkon online-közvetítést olvashatnak!  
     

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek