hu en
Videoton FC Végeredmény 2-1
Evergrande F.C.
Barátságos
Barátságos, 2011-2012
Téli felkészülési mérkőzések - Második mérkőzés
2012.01.28., Szombat @ 18:30
Marbella, Estadio Municipal de Marbella
100 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége, védelmünk maximális koncentráltsággal látta el feladatát, és a rá nehezedő nyomás ellenére sikerült kivédekezni a kínaiak támadásait, így csapatunk legyőzte a kínai bajnokot!
88.​Továbbra is kínai nyomás alatt a kapunk... Egyre több szögletet végezhetnek el, amit rendre kifejel a védelmünk.
86.
Polonkai kapufája az 59. percben...
85.Mindent egy lapra feltéve támadnak a kínaiak, egyre nagyobb nyomás nehezedik a védelmünkre. Azonban Szolnokiék eddig állják a rohamokat.
84.
A meg nem adott büntető. Ez pedig a 16-oson belül történt...
83.Szoszo visszatért az ápolást követően a pályára.
82.Kisebb csetepaté a pályán. Tóth Balázs akasztotta össze a bajszát az egyik kínai játékossal, furcsa, hogy csak középpályásunk kapott az eset után sárgát.
80.Az imént Szolnoki mellett tört be a 16-oson belülre az egyik kínai játékos, Szoszo azonban nem hagyta annyiban, és kiváló ütemben, becsúszva szerelt. Fél perccel később egy hatalmas rúgást kapott a partvonal mellett, jelenleg ápolni kell.
79.Nagyon sok labdát szerzünk most a középpályán, főleg Tóth Balázsnak és Mitrovicsnak köszönhetően.
77.Vaszke rúgta el a labdát sípszó után, sárga!
75.A kezdőcsapatból már csak Tujvel és Szolnoki vannak a pályán.
72.Gosztonyi helyére Walter Lee érkezett.
71.Újabb hármas csere nálunk: Apostolopoulos helyett Vaskó, Polonkai helyett Tóth Balázs, Gyurcsó helyett pedig Vasziljevics állt be.
68.Conca lőtt kapásból, 23 méterről, nagy erővel kapura, a labda szerencsére középre tartott, Tujvel biztosan fogta azt.
67.A védelmünk jelenleg a következőképp néz ki. Baloldalon Szoszo játszik, a két középső védő Apostolopoulos és Vinícius, a jobb védőnk pedig Brachi. Vagyis Szoszo az első félidőben jobb védő volt, a másodikban pedig bal védőt játszik.
66.Gosztonyival szabálytalankodtak a 16-oson belül, a játékvezető azonban úgy "látta", hogy még a vonalon kívül volt a szabálytalanság, ezért "csak" szabadrúgás. Brachi veszélyesen tekert középre, azonban a kapu előtt átszállt a fejek fölött a labda.
65.A második félidőben eddig egyértelműen a mi akaratunk érvényesül a pályán, reméljük ez hamarosan újabb Vidi-gólokban is megmutatkozik.
62.Hármat cserélt Paulo Sousa. Lement Sándor, Torghelle és Evandro, beállt Mitrovics, Kovács és Nikolics.
59.POLONKAI! Egy szöglet utáni kipattanó labdát Poló 25 méterről, kapásból lőtt kapura, a labda a felső lécen csattant. Óriási lövés volt, gólt érdemelt volna!
57.Pörgős játék alakult ki, mindkét csapat keményen védekezik, és főleg a széleken próbálnak gyors támadásokat vezetni, helyzet azonban nem alakult ki
54.Újabb sárgát kaptunk, ezúttal Gosztonyi szabálytalankodott a kezdőkör környékén.
52.Sándor György szabálytalankodott a félpályánál sárga lap.
48.GÓÓÓÓÓL! A labda mögé Evandro állt, és magabiztosan értékesítette a 11-est!
47.Micsoda kezdés! Torghelle iramodott meg egy labdával, a kínaiak csak szabálytalanul tudták megállítani a 16-oson belül, büntető!
46.Paulo Sousa a szünetben kettőt cserélt, Jeff Silva és Caneira helyére Brachi és Vinícius álltak be.
45.Újabb nagy kínai lehetőség, az utolsó ebben a félidőben, Egy szélről érkező beadást juttatott kapura az egyik kínai játékos, Tujvel azonban nagyot védett ismét. Vége az első félidőnek.
43.Az utóbbi percekben nem alakult ki egyik kapu előtt sem helyzet, de a kínaiak birtokolják többet a labdát.
40.Veszélyes szabadrúgást úsztunk meg. A kínaiak 17 méterről végeztek el egy pontrúgást, az erős, jól eltalált löket a sorfalról pattant szögletre.
37.Egyelőre nincs újabb helyzet egyik oldalon sem.
34.Tujvel-bravúr!
Conca végzett el egy szabadrúgást a jobb szélről, 18 méterről. a labdát az ötös sarkán érkező Sun Xiang fejére tekerte, a közeli fejest azonban bravúrral védte Tujvel.

31.GÓÓÓÓÓÓL! Szolnoki iramodott meg a jobb szélen, majd visszapasszolt Gyurcsónak, aki egyből kapu elé tekert, pont a hosszún érkező Evandro fejére varázsolta a labdát, aki az ötös sarkáról a földre fejelt, a játékszer átpattant a kapus fölött, Torghelle pedig közelről a kapuba fejelte azt. Gyönyörű akció volt!

29.Újabb kínai akció. Conca tört be a 16-oson belülre, amikor azonban két védő is keresztezni akarta az útját, ő hirtelen hátrapasszolt a 16-osnál érkező Muriqui-nak, a gólkirály kapáslövése azonban kapu fölé szállt.
27.Most épp egy szabadrúgást végezhettek el 25 méterre a kapunktól. A labda mögé Cleo és Conca állt, utóbbi lepasszolta a labdát, amit Cleo megállított, Conca pedig kapura küldött, azonban a lövés jó másfél méterrel célt tévesztett.
26.Egyértelműen átvette a játék irányítását a kínai bajnokcsapat, a mi térfelünkön zajlanak az események.
25.Sun Xiang lőtt a 16-os jobb sarkáról laposan, de erősen kapura, Tujvel szépen védte a lövést.
23.Cleo volt szemfüles, és vette észre, hogy Tujvel kicsit kint áll a kapujából, ezért a kínaiak csatára félpályáról kapura ívelt, Tujvel azonban végül megszerezte a labdát.
22.Conca szögletét védőink a mezőnybe fejelték.
21.Muriqui elől mentett Szolnoki szögletre.
19.Kezd besötétedni, a kis teljesítményű reflektorok azonban csak arra elegendőek, hogy félhomályt teremtsenek. Ezek a fényviszonyok sem a labdarúgók, sem a fotósok számára nem túl ideálisak.
17.Zhao Xuri szabálytalankodott a félpályánál, övé az első sárga a mérkőzésen.
15.A játék képe nem változott a gól után, főleg a két 16-os között fociznak a csapatok.
12.Derült égből a villámcsapás. Első alkalommal merészkedtek a kínaiak a mi térfelünkre, a bal szélen meglódult az egyik játékosuk, aki középre passzolt, ott érkezett Cleo, aki tovább passzolt Jiang Ning-nek, a sakk-matt akció vége egy gól lett.
10.Ezekben a percekben a kínaiak térfelén zajlik a játék.
8.Megjött a lövőkedvünk: ezúttal Evandro lőtt 20 méterről kapura, a labda azonban középre tartott, így nem okozott az gondot Li Shuainak.
6.Torghelle lőtt egy pattanás után 18 méterről kapura, a labda ugyan veszélyesen csapódott lefelé, de így is a kapu fölött hagyta el a játékteret.
5.A mérkőzés első 5 perce eseménytelenül telt el, mi birtokoltuk többet a labdát, de helyzet nem alakult ki.
3.Egyelőre mezőnyjáték zajlik a két 16-os között.
1.A piros-fehér-piros színösszeállításban pályára lépő kínai bajnokcsapat kezdte a meccset. Mi piros-kék mezben játszunk.
-5.Ellenfelünk kezdőjében ott van a kínai válogatott csapatkapitánya, Zheng Zhi is, aki a bajnok Evergrande FC csapatkapitánya is.
-10.Szinte a legerősebb összeállításban lép pályára a kínai bajnokcsapat. Ott van a kezdőben a 2011-es kínai bajnokság gólkirálya - akit az év játékosának is megválasztottak Kínában - a brazil Muriqui, de szintén a kezdőben szerepel a rekordösszegért - több mint 8 millió Euróért - megvásárolt argentin támadó Conca, valamint a 10 kínai bajnokiján 10 gólt szerző középcsatár Cleo is.
-20.Íme a mai kezdőcsapatunk:

Tujvel - Szolnoki, Apostolopoulos, Caneira, Jeff Silva - Gyurcsó, Polonkai, Sándor, Gosztonyi - Evandro, Torghelle
-25.Ma már megnyert egy mérkőzést a Vidi, méghozzá a második csapatunk győzött 2-0-ra az NB II keleti csoportjának harmadik helyezettje, a Balmazújváros ellen. Góljainkat Elek Bence és Orbán Gáspár szerezték.
-30.Reméljük a mérkőzésen nem lesznek olyan gyorsak a kínaiak, mint amilyen gyorsan befejezték az átöltözést. Nem egészen 9 perce vonultak a lelátóról az öltözőbe a játékosok, most pedig már a pályán vannak és elkezdték a bemelegítést.
-35.Egyelőre még nincsenek meg a kezdőcsapatok, azt azonban elárulta honlapunknak Paulo Sousa a meccs előtt, hogy azok a játékosok kapnak ma több lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, hiszen két nap múlva, hétfőn is lesz egy mérkőzése csapatunknak, az ellenfél a CSZKA Moszkva lesz.
-45.
A kínaiak nem kapkodnak, szűk 45 perccel a mérkőzés kezdete előtt még civilben, a lelátóról nézik a Dinamo Tbilisi - Young Boys meccset, így arról sem maradtak le, hogy a 85. percben szépítettek a grúzok, igaz nem sokáig örülhettek, hiszen a 88. percben ismét kettőre növelték a svájciak az előnyüket. A játékvezető nem is hosszabbított, 3-1-re nyert a Young Boys.
-50.
Kilátás a sajtópáholyból.
A stadion közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, a pályán pedig a Dinamo Tbilisi és a Young Boys játszik, a 80. percben a svájciak vezetnek 2-0-ra.
-55.Örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis ma délután megszületett Oliveira kislánya. Természetesen Paulo Sousa engedélyezte játékosunknak, hogy hazautazzon az edzőtáborból. Ezúton is gratulálunk Oliveiranak, és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!
-65.Köszöntjük kedves Szurkolóinkat Marbellából, ahol 18.30-kor csapatunk a kínai bajnokkal fog megmérkőzni. Az időjárásra ezúttal sem lehet panasz, annak ellenére sem, hogy az elmúlt másfél napban megállás nélkül esett az eső. Szerencsére ma délben elállt, és kisütött a nap. A pálya talaja - ránézésre - kifogástalan.
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek