hu en
2012. Január 23. 10:00  -  Szabó Gergő
"Nagyon jól játszottunk"

Csapatunk idei első gólját Nikolics Nemanja szerezte a litván Ekranas elleni mérkőzésen. Támadónkat a 4-0-ra megnyert mérkőzésről kérdeztük.

- Azt hiszem, mindannyian elégedettek lehetünk az Impact Kupa első körében elért eredményünkkel. Már a Basel ellen is jól játszottunk, akkor azonban a fölényünket nem sikerült gólra váltanunk, most viszont négyszer is betaláltunk. Egyre jobban megy a játék mindenkinek, és azt hiszem, sikerült azt nyújtanunk, amit a szakmai stáb is elvárt tőlünk. Minden szempontból jobbak voltunk ellenfelünknél, a labdabirtoklástól elkezdve a rúgott gólok számáig mindenben, de persze még bőven van hová fejlődnünk - értékel Niko.

A Vidi idei első gólja - mikor erre terelődik a szó, megjelenik az arcán az őt jellemző csibészes mosoly.

- Hát igen, szerencsére most sikerült betalálnom, és a vezetést is az én gólomnak köszönhetően szereztük meg. Ez nagyon jó érzéssel tölt el, de nem szabad elfelejteni, hogy hiába én lőttem a kapuba a labdát, ez a csapat sikere, nem az enyém. A csapattársaim nélkül én sem találnék be. Nagyon jól játszottunk az Ekranas ellen. Kitűnő formában vagyunk, és ha továbbra is így dolgozunk, akkor ez nem is fog változni - mondja támadónk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek