hu en
2012. Január 18. 21:00  -  Szabó Gergő
Kovács István mától a Videoton FC játékosa

Kovács István ma este csapatunk marbellai edzőtáborában aláírta szerződését. Előtte részt vett első vidis edzésén is.

A 19 esztendős középpályás 2016. nyaráig lesz a Videoton FC játékosa. Kovács ma délután érkezett meg Marbellába, ahol részt vett a csapat délutáni edzésén, majd ezt követően aláírta szerződését klubunkkal. Csapatkapitányunkhoz hasonlóan az ő csomagja is elveszett Párizsban, így egyelőre ő is a bőröndjét várja. A Haladástól érkező játékos nagyon örül, hogy a bajnokcsapatban játszhat, de tudja, nem lesz könnyű feladat helytállnia.

- Nagyon magas elvárásokat támasztottam magammal szemben a Vidinél, de remélem, megfelelek majd a csapat és a saját elvárásaimnak is. Új csapattársaim nagyon kedvesek voltak, miután nem jött meg a csomagom, mindenki egyből felajánlotta a segítségét. Egyszóval nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek - mondta Kovács, aki a vidi.hu-nak nyilatkozott elsőként.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek