hu en
2012. Január 11. 14:30  -  Wéninger Ákos
Leigazoltuk Ifj. Haraszti Zsoltot

Tavasszal még kölcsönben szerepel a fiatal középpályás, nyáron csatlakozik a Vidi első keretéhez.

Szerda kora délután aláírta két és fél éves szerződését klubunkkal Ifj. Haraszti Zsolt. A tehetséges, paksi nevelésű középpályás az őszi szezont kölcsönben Siófokon töltötte. Az idényben azonban pályára lépett paksi színekben is - a zöld-fehérektől került kölcsönbe Siófokra -, ezért a 2011-12-es évadban a szabályzat szerint már nem játszhat egy harmadik csapatban. Így természetesen nálunk sem, de szakmai vezetésünk már a jövőben gondolkodott, amikor szerződést ajánlott a játékosnak. 

Egyelőre még nem dőlt el, hogy tavasszal melyik együttesnél szerepel majd a futballista, az viszont biztos, hogy a következő néhány napban Pakson folytatja a téli felkészülést. 

"Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen fiatalon a bajnok Videoton FC leigazolt. Néhány mondatot már sikerült váltanom a csapat vezetőedzőjével, Paulo Sousaval. Azt mondta, az a legfontosabb most számomra, hogy tavasszal minél több játéklehetőséget kapjak." - nyilatkozta honlapunknak a Vidi új játékosa.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek